Zerofat-A
Zerofat-A
Zerofat-A kapslar är speciellt utformade som växtbaserade kosttillskott som hjälper användare att slåss med fetma, viktminskningsproblem och förstoppning samt matsmältningsbesvär. En produkt baserad på örtte-växter och andra rötter som är kända för att ha använts i hundratals år innan av våra förfäder. Kapslarna är avsedda att framkalla viktminskning genom att begränsa aptit och skapa känslan av mätthet när du ätit.
Förpackning
Pris
Per Packs
Du Sparar
30 caps x 1 pack
kr479.89
kr479.89
kr0.00
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
30 caps x 2 packs
kr869.30
kr434.60
kr90.56
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
30 caps x 3 packs
kr1 177.21
kr392.40
kr262.45
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
Produktbeskrivning

Vanlig användning

 

            Används främst av personer för att minska kroppsvikt och bekämpa fetma, Zerofat-A är används också för matsmältningsbesvär och förstoppning. Mycket tillförlitlig för både manlig och kvinnlig behandling, dessa kapslar kan också användas för andra ändamål som inte anges. Även om den är mycket effektiv i att minska viktminskning för överviktiga användare, måste den administreras efter en fullständig kontroll hos din läkare. Det är väldigt viktigt för din läkare att ställa in parametrar och dosering innan du börjar använda Zerofat-A

 

Dosering och beskrivning

 

            Dosering för att ta Zerofat-A kan ställas in endast genom din näringsmässiga läkare som kan beräkna mängden kapslar du behöver per dag baserat på vikt, längd och nivå av kroppsfett du har. Beroende på dessa faktorer, kan doseringen variera mellan 3 kapslar om dagen och upp till 6 kapslar per dag. Det är bäst för dig att konsultera en professionell innan du tar detta tillskott även om det är en naturligt baserad produkt som inte innebär några risker i användningen av produkten, och inget recept behövs.

 

Försiktighetsåtgärder

 

            Innan du börjar använda Zerofat-A se till att rådfråga din läkare och berätta för denne om alla dina medicinska problem. Anemi, Diabetes, Glaukom eller problem med hjärtat kanske kan vara en faktor för risken om du använder Zerofat-A. Gravida kvinnor och barn nekas också att ta dessa kapslar om inte läkare ordinerat annat.

 

Kontraindikationer

 

            Om du lider av allergier på någon av de listade ingredienserna i produkten, är det rekommenderat att inte följa en behandling för fetma med Zerofat-A. Dessutom, om du lider av magproblem, är användningen av Zerofat-A begränsad eller inte rekommenderad alls.

 

Eventuella biverkningar

 

            Lätt huvudvärk, ökad puls och högt blodtryck är några av de biverkningar som kan påverka 1 i 3 användare av Zerofat-A. Det finns inga studier om allvarliga biverkningar eller interaktioner med andra liknande preparat. Men att blanda Zerofat-A med andra liknande produkter eller alkohol rekommenderas inte.

 

En missad dos

 

            När du missar en dos, ta helt enkelt och fortsätt med att ta den när du kommer ihåg, men inte om det är nära nästa dosperiod. I fall när du missar att ta Zerofat-A efter en komplett 24h cykel, gå vidare med att ta det normalt och hoppa över den missade doser. Genom att vara en naturlig produkt innebär det att effekterna av Zerofat-A på din kropp inte kommer att påverkas av en missad dos.

 

Överdos

 

            Överdosering med växtbaserade produkter är en mycket begränsad erfarenhet som mindre än 1% av alla användare har stött på på grund av en överdos. Genom att Överstiga den rekommenderade dosen kan leda till vissa oönskade biverkningar, men en dos med svåra effekter är sannolikt att hända. Men om du mår dåligt kontakta läkare så snart som möjligt och sluta ta kapslarna omedelbart.

 

Förvaring

 

            Håll Zerofat-A på lite kallare platser, säkert från fukt, hög värme eller solljus. Rumstemperatur mellan 20 - 25 grader Celsius är korrekt förvaringstemperatur. Håll borta från räckhåll för barn och djur och använd aldrig Zerofat-A om förpackningen har gått ut eller är skadad.

 

Avtal
           

            Alla produkter som presenteras på denna sida är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Tveka inte att rådfråga din läkare vård innan du tar något kosttillskott.