GenF20 Plus
GenF20 Plus
Bland de bästa naturliga nyhterna som hjälper till att återställa balansen mellan nivån av hormoner som släpps ut av våra organ och återställer dina HGH nivåer. Ett naturläkemedel för att hålla dig ung, frisk, full av energi och mentalt balanserad. Vi förlorar mycket av vår energi och mental hälsa när vi blir äldre, men med GenF20 Plus, kan vi lura tiden och bli yngre igen genom att hålla våra nivåer av HGH till en optimal nivå så att vi kan njuta av ett friskt sexliv, massor av energi och mental hälsa.
Förpackning
Pris
Per Packs
Du Sparar
120 pills x 1 pack
kr1 664.18
kr1 664.18
kr0.00
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
120 pills x 2 packs
kr3 032.58
kr1 516.33
kr295.69
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
+ Gratis standard airmail leverans
120 pills x 3 packs
kr4 132.84
kr1 377.65
kr859.60
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
+ Gratis standard airmail leverans
Produktbeskrivning

Vanlig användning

 

            GenF20 Plus är en naturlig produkt som används mest av patienter för att återskapa balansen av HGH-nivåer och för att öka libido, muskelmassa och ton, och att njuta av ett mer ungdomligt tänkande och också till ökad kroppsenergi. Rekommenderas mestadels till personer som är över 60. Detta vanliga hälso-tillskott kommer att hjälpa dem att njuta av en mycket bättre och hälsosammare liv.

 

Dosering och beskrivning

 

            Den normala dosen för GenF20 är 4 tabletter per dag, 2 före lunch och de andra två före middag. I vissa fall kan läkare ordinera ökade doser, men det är bara upp till deras beslut och de bör inte tas av dig på egen hand. En ökad dos kan leda till oönskade biverkningar. Kapslarna bör tas med vatten och inte tuggas eller sväljas direkt.

 

Försiktighetsåtgärder

 

            Det är mycket viktigt att ta GenF20 före en måltid och inte på tom mage. Som de flesta kosttillskott och piller, kan det, om man tar pillret på fastande mage, leda till oönskade värkar i magen. Hygien rekommenderas före varje dos och båda pillrerna i en dos ska tas med ett minimum av 100 ml vatten.

 

Kontraindikationer

 

            GenF20 är inte rekommenderat för unga patienter eller gravida kvinnor. Även patienter som lider av hjärtproblem eller har problem med levern, bör rådgöra med sin läkare innan de använder GenF20. Denna anti-aging produkt innehåller mycket vitaminer, naturläkemedel, växter och rotextrakt som kan orsaka oönskade biverkningar för personer som är allergiska mot någon av ingredienserna eller som har intolerans mot socker.

 

Eventuella biverkningar

 

            Även om det inte finns rapport av allvarliga biverkningar hittills, kan GenF20 orsaka begränsad värk i magen om de används på fel sätt eller om de tas på fastande mage.

 

En missad dos

 

            En missad dos innebär att du bör ta den så snart du kommer ihåg eller om nästa dos-tillfälle är nära, ta då bara och hoppa över den missade, och gå vidare med att ta GenF20 som rekommenderas. Missade doser i mer än en dag betyder inte att du ska dubbla dosen nästa dag. Gå helt enkelt vidare med nästa dagliga dosering och hoppa över den du missat.

 

Överdos

 

            GenF20 innebär ingen risk för en dos men om det tas en ökad dos eller det dubbla av en vanlig dos, kan detta leda till oönskade hälsaresultat som kräkningar eller illamående. Rådgör med din läkare om något av dessa problem uppstår, eller kvarstår, och sluta ta GenF20 tills din läkare säger något annat. Risken för att en dos är mycket begränsad, men du bör alltid vara mycket noga med att din dagliga dos enligt rekommendationer.

 

Förvaring

 

            Håll GenF20 förpackningen på en sval och torr plats i rumstemperatur. Håll den säker från barn eller husdjur och kasta aldrig i rent vatten. Extrem hetta, direkt solljus eller hög luftfuktighet kan påverka produkten och skada dess egenskaper. Ta inte GenF20 om produkten har gått ut eller har lagrats på olämpliga ställen.

 

Avtal

 

           Alla produkter som presenteras på denna sida är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Tveka inte att rådfråga din läkare vård innan du tar något kosttillskott.