Human Growth Agent
Human Growth Agent
Speciellt utformad för att stimulera kroppens produktionen av tillväxthormon på både män och kvinnor, hjälper denna topplistade produkter med en mängd olika problem. Det saktar ner åldrande, ökar energinivån i din ämnesomsättning, ökar sexlusten och bidrar till att bygga starkare muskler. Ett bra tillskott för alla typer av person med ett aktivt liv och lust för att hålla sig frisk. Produkten är också känd för att hjälpa kroppen att förlora vikt när du har att göra med viktminskning, som gör det till en perfekt följeslagare särskilt för kvinnor.
Förpackning
Pris
Per Flaskor
Du Sparar
30 ml x 1 flaska
kr545.42
kr545.42
kr0.00
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
30 ml x 2 flaskor
kr998.47
kr499.19
kr92.46
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
30 ml x 3 flaskor
kr1 368.31
kr456.10
kr267.95
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
Produktbeskrivning

Vanlig användning

 

            Oftast används denna produkt av män för att sakta ner åldrandet och hjälpa till att bygga mer muskler, produkten är också mycket populär bland kvinnor som vill förlora vikt snabbare. Kombinerat med en hälsosam kost och motion, kan denna produkt öka nivån av bränt fett med mer än 15%. En universell formel utformad för att naturligt slåss med alla de faktorer som leder till för tidigt åldrande, depression, viktökning, låg uthållighet, etc.

 

Dosering och beskrivning

 

            Human Growth Agent levereras i en 1fl.oz flaska som är beräknad att hålla en månad. Det är i form av en spray så skaka den väl och fortsätt sedan med att använda den på dig själv och spraya under tungan. Den rekommenderade tiden på dagen när det är optimalt att använda HGA är på morgon, precis efter att du vaknar upp och på eftermiddagen innan middagen med minst 1 timme före måltid. Med 6 sprut på en dag, två på morgonen och fyra på eftermiddagen, bör användaren känna resultat på mindre än 48 timmar.

 

Försiktighetsåtgärder

 

            Håll dig från att bespruta HGA i ögonen eftersom det kan orsaka en brännande känsla på grund av att det är aktiva ingredienser i. Rådgör med din läkare innan du testar Human Growth Agent för första gången för bästa resultat och för mest optimala effekter. Används den felaktigt eller i högre doser än de rekommenderade kan detta leda till oönskade biverkningar.

 

Kontraindikationer

 

            Det är inte rekommenderat att använda Human Growth Agent i fall du lider av hjärtproblem eller diabetes. Även gravida kvinnor bör avstå från att använda produkten under hela graviditeten och under amningsperioden. Blanda aldrig HGA med alkohol eller andra former av preparat som kan interagera med produktens ingredienser.

 

Eventuella biverkningar

 

            Bland de möjliga biverkningarna av HGA produkt, är illamående, yrsel, lätt huvudvärk, känslan av trötthet som kan påverka mindre än 5% av användarna. I mycket sällsynta fall, drabbas mindre än 0,1% av användarna av allvarliga biverkningar och allergier såsom, kräkningar, darrningar, tung andning och förlust av smak.

 

En missad dos

 

            Om du missar din morgondos, prova och använda den så fort som möjligt när du kommer ihåg, men inte i de fall när mer än 4 timmar har passerat. När det har gått alldeles för lång tid under morgondosen, gå helt enkelt vidare med att ta eftermiddagsdosen när det är dags. Samma sak bör tillämpas i fall du missa eftermiddagsdosen.

           

Överdos

 

            Även om det är mycket låg risk för en överdos, om du mår illa och biverkningar börjar ske, sök medicinsk hjälp på kortast möjliga tid för en snabb och tillförlitlig återställning av din normala hälsa.

 

Förvaring

 

            Human Growth Agent bör förvaras i rumstemperatur, ej över 25 grader Celsius och under torra förhållanden. Extrem luftfuktighet eller värme kan skada produkten och göra den osäker att använda. Förvara det i originalförpackningen och håll den borta från barn och djur.

Avtal
           Alla produkter som presenteras på denna sida är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Tveka inte att rådfråga din läkare vård innan du tar något kosttillskott.