ProSolution Gel
ProSolution Gel
ProSolution gel som kommer i fickstorlek, är utformad för att passa mäns önskningar om erektion, men också för att hjälpa män med erektila problem. En premium manliga förbättrings produkt som är förbättrad för säkrare resultat på alla typer av användare. ProSolution Gel passar de flesta manliga behov för bättre erektion och långvarig effekt, men kan också användas för att förbättra prestanda och styrka.
Förpackning
Pris
Per Tubes
Du Sparar
60 ml x 1 tube
kr1 647.64
kr1 647.64
kr0.00
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
60 ml x 2 tubes
kr3 006.79
kr1 503.44
kr288.40
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
+ Gratis standard airmail leverans
60 ml x 3 tubes
kr4 077.36
kr1 359.15
kr865.48
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
+ Gratis standard airmail leverans
Produktbeskrivning

Vanlig användning

 

            Tillverkad helt av naturliga ingredienser (Aloe Vera, Mentol, C-Vitamin, etc.) och är noga framtagen för att hjälpa män att få bättre erektioner, ProSolution Gel är en produkt som ofta används före samlag för både män med erektil problem, men även för normala, friska män. Den har en förbättrad formula baserad på naturliga örter, utformad för att lätt absorberas av huden och för snabb och tillförlitlig effekt.

 

Dosering och beskrivning

 

            ProSolution Gel tillämpas 15 minuter före sexuell aktivitet för bästa resultat och ger den mest tillförlitliga effekt. Då det är en naturlig produkt utgör den inget hot mot människors hälsa därför kan doseringen variera beroende på användarens vikt, längd och storlek på penis. Den normala dosen för en person är 2 till 4 droppar direkt på penis och huden. Massera försiktigt in den tills den är absorberad och njut sedan av bättre sexuell aktivitet.

 

Försiktighetsåtgärder

 

            Se alltid till att ha dina händer rena innan du applicerar ProSolution Gel på din penis och se även till att penis är ren. Bakterier kan lätt glida in i hudens första lager, om de används i kombination med gelens naturliga ingredienser.

 

Kontraindikationer

 

            Använd inte ProSolution Gel om du är under 18 år, gravid kvinna eller om du lider av hjärtproblem, högt blodtryck eller diabetes.

 

Eventuella biverkningar

 

            Det har förekommit några rapporter om biverkningar på grund av användningen av ProSolution Gel eftersom det är en naturlig manligt förstärkande produkt med örter och vitaminer som huvudsakliga ingredienser. Men vissa användare kan känna en lätt känsla av stickningar när du applicerar gelén över sin penis. En sådan känsla är normal och det hjälper till att öka känsligheten på området.

 

En missad dos

 

            ProSolution Gel kräver ingen daglig dos, därför behöver man inte tänka på en missad dos. Produkten kan användas när det är nödvändigt med 15 minuter före varje sexuell aktivitet.

 

Överdos

 

            Även om ProSolution Gel innebär en mycket liten risk för att drabbas av en dos då den består av naturliga ingredienser och vitaminer, kan en större mängd av gel över penis i hopp om att få en ännu större och starkare erektion i vissa fall leda till klåda, svår stickningar och förlust av effekt.

 

Förvaring

 

            ProSolution Gel ska förvaras i sin ursprungliga förpackning och vid rumstemperatur, alltid utom räckhåll för barn eller djur. Extrem hetta, direkt solljus eller ökad luftfuktighet kan skada produkten och göra att den förlorar sina egenskaper. Släng i papperskorgen och använd aldrig om produkten har gått ut.

 

Avtal
          

            Alla produkter som presenteras på denna sida är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Tveka inte att rådfråga din läkare vård innan du tar något kosttillskott.