ProSolution
ProSolution
Världens mest omtyckta och högst rankade manliga förbättringspiller med fantastiska resultat på alla typer av män med snabb effekt och nästan omedelbar interaktion. Ger önskade effekter på nolltid och har extra lång verkan av hård erektion oavsett tid på dygnet eller vilken typ av person du är. ProSolution är en manlig potensformel känd för sitt fantastiska resultat och som används främst i USA.
Förpackning
Pris
Per Flaskor
Du Sparar
60 caps x 1 flaska
kr1 731.43
kr1 731.43
kr0.00
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
60 caps x 2 flaskor
kr3 165.05
kr1 582.57
kr297.71
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
+ Gratis standard airmail leverans
60 caps x 3 flaskor
kr4 319.40
kr1 439.77
kr874.98
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
+ Gratis standard airmail leverans
Produktbeskrivning

Vanlig användning

Precis som de flesta manliga förbättringspiller som finns på den amerikanska marknaden, är ProSolution en FDA godkänd manlig potensprodukt som rekommenderas för män med erektil problem, men också för män som vill förbättra sin sexuella prestering i sängen. Vanligast bland män i åldern mellan 45 - 60 år och mycket populär bland yngre användare som använder produkten själva för en bättre sexuell prestanda

 

Dosering och beskrivning

Den rekommenderade dosen är två tabletter per dag mellan en måltid men i vissa fall kan din läkare rekommendera en annan daglig dos med 1 tablett om dagen, eller i vissa fall, tre tabletter per dag. Om du inte har erektila problem alls eller någon annan typ av manlig dysfunktion, se till att rådgöra med din läkare innan du tar ProSolution. Även om det är en tillförlitlig manligt tillskott med i huvudsak naturliga ingredienser som Ginseng, kan de olika frukter och typer av rötter som finns i dessa piller orsaka vissa former av biverkningar om de används felaktigt.


Försiktighetsåtgärder

Om du har en familjehistoria av hälsoproblem eller om du redan använder andra kosttillskott baserade på örter, se till att rådfråga din läkare för ytterligare instruktioner om hur, eller om, du bör använda ProSolution. Före användning, läs noga ingredienserna för att se om du lider av någon typ av allergi i samband med en eller flera ingredienser som visas där.

 

Kontraindikationer

Använd inte om du lider av allvarliga problem med hjärtat, har problem med blodtryck eller om du har haft någon typ av kirurgiskt ingrepp de senaste månaderna. Fråga din läkare innan du börjar använda detta manliga förbättringspiller och läs alltid anvisningarna i enlighet med detta.

                       
Eventuella biverkningar

På grund av den mycket koncentrerade formulan av växtbaserade föreningar, finns det inga rapporterade biverkningar för ProSolution. Även om produkten inte är känd föör att orsaka betydande biverkningar, kan kortare huvudvärk, lättare kräkningar eller illamående uppstå, om den tas på ett otillbörligt sätt eller i större doser.


En missad dos

Om du missar en dos, ta helt enkelt och hoppa över den och fortsätta med ProSolution med nästa piller. Även om dessa inte har någon tidsperiod då du bör ta de två rekommenderade pillerna, är det bäst att ta dem efter din frukost och efter lunch, för att på det sättet minska risken för att missa en dos.

 

Överdos

Överdosering med ProSolution är en osannolik händelse eftersom produkten innehåller i huvudsak naturliga växtbaserade ämnen som är kända för att inte orsaka några biverkningar även om de tas i högre doser. Men, att ta mer än den vanliga dosen kan leda till oönskade illamående, kräkningar och huvudvärk. I händelse av överdosering, se till att söka medicinsk hjälp på snabbast möjliga sätt

 

Förvaring

Håll ProSolution piller i dess ursprungliga låda, skyddade från direkt solljus, stark värme eller hög fuktighet. Se till att förvara lådan i en sval och säker miljö, utom räckhåll för barn eller djur.

 

Avtal

Alla produkter som presenteras på denna sida är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Tveka inte att rådfråga din läkare vård innan du tar något kosttillskott.