Semenax
Semenax
Mycket tillförlitligt vitamintillskott för män som hjälper till att höja nivån och kvaliteten på sperma vid utlösning. Speciellt konstruerade för detta ändamål och tillverkade av naturliga ingredienser och vitaminer, Semenax kommer att ge önskade resultat under en kort tid när du börjar att använda det. Semenax garanterar användaren: - ökad styrka och utlösning - bättre kärleksliv med din partner - bättre fertilitet
Förpackning
Pris
Per Flaskor
Du Sparar
120 caps x 1 flaska
kr1 535.93
kr1 535.93
kr0.00
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
120 caps x 2 flaskor
kr2 867.16
kr1 433.62
kr204.62
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
+ Gratis standard airmail leverans
120 caps x 3 flaskor
kr4 095.98
kr1 365.29
kr511.92
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
+ Gratis standard airmail leverans
Produktbeskrivning

Vanlig användning

 

            Används ofta av människor för att bidra till att öka nivån av sperma och dess kvalitet under utlösning. De speciellt utvalda naturliga ingredienserna som samlats in från Europa, Afrika och Asien kommer att öka volymen av sperma vid utlösning som leder till bättre och starkare orgasmer. En bra lösning för ett bättre sexliv och en bättre uthållighet för män, bygger upp självförtroende och hjälper par att njuta av ett friskare sexliv med ökar chanserna för den kvinnliga partnern att förbli gravid.

 

Dosering och beskrivning

 

            Den normala dosen med Semenax är 2 till 4 kapslar per dag beroende på vikt, längd och nivå av nödvändighet. Eftersom det är en naturligt baserad produkt på främst vitaminer och örter, kräver en ökad dos inte en läkares godkännande. Det bästa är dock att fråga din näringsmässiga mentor om du behöver öka dosen eller inte.

 

Försiktighetsåtgärder

 

            Semenax är inte ett FDA-godkänt tillskott därför är det bäst att följa utvecklingen av ditt resultat och i fall där det visar sig senare, är det bäst att antingen öka dosen eller sluta med den helt.

 

Kontraindikationer

 

            Blanda inte Semenax med alkohol eller andra preparat som kan interagera med produktens naturliga ingredienser. Eftersom det är ett naturläkemedelsbaserat vitamintillskott för män, är det inte lämpligt för kvinnor att använda det. Dess "urindrivande"-egenskaper samt förmåga att slappna av magmusklerna innebär att det inte är lämpligt att blandas med laxerande typer av produkter.

 

Eventuella biverkningar

           

            Det finns inga kända eller studier på biverkningar för Semenax eftersom det är ett helt naturligt tillskott som inte kräver recept. Hur som helst, att ta det i kombination med andra liknande produkter eller i kombination med alkohol eller laxermedel kan leda till oönskade biverkningar som kräkningar, diarré eller huvudvärk.

 

En missad dos

 

            Om du missar en dos, se till att ta den så snart du kommer ihåg, eller i de fall där mer än 4-5 timmar har gått, ta helt enkelt och hoppa till nästa planerade dos. Om du missar en dos efter mer än 24h, ta helt enkelt och gå vidare med att ta den normala dagliga dosen, och hoppa över den missade.

 

Överdos

 

            Det finns inga studier som visar att en överdosering med Semenax kan orsaka skada, men det är bäst att hålla maximal dos av 4 kapslar per dag, som regelbundet och aldrig överstiga detta, om inte din näringsmässiga mentor säger så. Om du känner dig sjuk eller stöter på magsmärta, sluta ta kapslarna omedelbart.

 

Förvaring

 

            Förvara Semenax på sval och torr plats, borta från barn och husdjur. Förvara i dess ursprungliga låda vid rumstemperatur, ej i direkt solljus, värme eller hög fuktighet. Ta INTE Semenax om tiden löpt ut och kasta aldrig i rent vatten eller i toaletter.

 

Avtal
          

           Alla produkter som presenteras på denna sida är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Tveka inte att rådfråga din läkare vård innan du tar något kosttillskott.