Slimonil Men
Slimonil Men
Ett mycket uppskattat växtbaserat kosttillskott för viktminskning, som används av människor för att uppnå sina mål för att minska sin kroppsvikt och njuta av ett friskare liv. Naturliga produkter med örter, vitaminer och rotextrakt, hjälper Silmonil män att bränna fett mycket snabbare än med normal träning. Det minskar också aptiten för mat som leder till en två-vägs metod för att förlora vikt.
Förpackning
Pris
Per Flaskor
Du Sparar
60 caps x 1 flaska
kr377.03
kr377.03
kr0.00
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
60 caps x 2 flaskor
kr565.60
kr282.85
kr188.38
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
60 caps x 3 flaskor
kr791.87
kr263.99
kr339.13
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
Produktbeskrivning

Vanlig användning

 

            Används vanligen av män för att bekämpa extra vikt, och mycket tillförlitliga i att hjälpa dem att bränna mer fett under kortare tid och i slutet, hjälpa dem att gå ner i vikt säkert, på ett naturligt sätt och utan risker inblandade. Baserad på växter, är Silmonil Men en mycket bra åtgärd, speciellt utformad för att bekämpa fetma och de där extra kilona.

 

Dosering och beskrivning

 

            Slimonil Men är ett naturligt komplement som används som kompensation för extra vikt, därför kan det användas vilken timme som helst på dagen, helst mellan måltiderna. Den dagliga dosen kan variera från en användare till en annan, beroende på deras kroppsvikt, ålder och andra faktorer. Att söka medicinsk rådgivning eller näringsämnen konsultation, är de bästa metoderna för att bestämma rätt dos för dig. Kapslarna bör tas med vatten och inte tuggas eller sväljas direkt.

 

Försiktighetsåtgärder

 

            Se till att äta något före du tar Slimonil eftersom om det tas på fastande mage kan det orsaka vissa former av värk i magen. Rengör dina händer och följ din dagliga motion och kost under behandling med Slimonil. Produkten fungerar perfekt när den tas hand i hand med en hälsosam kost och motion.

 

Kontraindikationer

 

            Om du lider av allvarliga hjärtproblem eller diabetes, är det säkrast att prata med din läkare före du tar Slimonil Men. Produkten bör inte användas av patienter yngre än 14 år gamla. Gravida kvinnor förbjuds från att använda denna produkt.

 

Eventuella biverkningar

 

            Eftersom det är en naturlig produkt, för att förlora vikt, och ett tillskott som hjälper patienten att kontrollera kroppsmassa, har inga biverkningar rapporterats hittills. Men vissa former av värk i magen, kan känslan av kräkningar eller illamående kanuppstå om Slimonil Men används på ett otillbörligt sätt eller på fastande mage.

 

En missad dos

 

            Om du misslyckas med att ta en dos, fortsätt helt enkelt med att ta den nästa, om du kommer ihåg, eller om nästa tid för att ta är nära, fortsätta helt enkelt med att ta den då, och hoppa över den missade dosen. Om du missar en dos i mer än 24 timmar, ta helt enkelt och fortsätt med att ta tabletterna enligt schemat och hoppa över den missade dosen/doserna.

 

Överdos

 

            Överdosering med Slimonil är en mycket sällsynt sak att hända på grund av att produkten innehåller naturliga ingredienser som inte är känt att orsaka någon typ av hälsoproblem för patienter. Men, om en stor mängd av Slimonil används i en enda dos eller ökad daglig dos görs utan att tala om för din läkare, kan detta leda till, att i vissa fall, få oönskade problem med hälsan. Om du känner dig sjuk från Slimonil Men, sluta använda produkten, och sök medicinsk hjälp.

 

Förvaring

 

            Slimonil Men bör hållas i sin ursprungliga förpackning och på en sval och torr plats. Alltid vid temperaturer som inte överstiger 25 grader Celsius och utom räckhåll för små barn eller husdjur. Att kasta produkten i vatten är förbjudet och att ta tabletterna efter utgångsdatum är strängt förbjudet.

 

Avtal
            

           Alla produkter som presenteras på denna sida är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Tveka inte att rådfråga din läkare vård innan du tar något kosttillskott.