Testosterone Booster
Testosterone Booster
En kraftfull manlighetsförstärkare med omedelbara resultat och konstant effekt. Bland den bäst rankade manliga potensprodukt på marknaden, mycket tillförlitlig för många typer av aktiviteter och används i hela världen för ett brett utbud av nödvändigheter. Denna produkt är känd för att öka libido och uthållighet, muskelkraft och fyller användaren med energi.
Förpackning
Pris
Per Flaskor
Du Sparar
60 caps x 1 flaska
kr568.79
kr568.79
kr0.00
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
60 caps x 2 flaskor
kr1 035.09
kr517.50
kr102.59
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
60 caps x 3 flaskor
kr1 408.13
kr469.38
kr298.25
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
Produktbeskrivning

Vanlig användning

 

            Ofta används produkten av idrottsmän och kroppsbyggare för ökad muskelkraft och uthållighet, dessa effektiva piller används också av miljoner för ökad manlig potens och längre erektioner. En mycket tillförlitlig manlig förstärkningsprodukt, säker att använda och med få möjliga biverkningar. Även om det inte är ett botemedel för manligt erektilproblem och inte heller ett botemedel för att göra dig starkare hela tiden, är det en mycket använd produkt som är till för att omedelbart ge dina muskler och din kraft en skjuts och omedelbar erektion när det behövs.

 

Dosering och beskrivning

 

            Används som kosttillskott och rekommenderas att ta 1 tablett per dag. Även om produkten innehåller naturliga råvaror och är mycket säker för daglig användning, är det viktigt att be din läkare om råd innan du börjar använda produkten. I vissa fall, kan mer än en tablett om dagen behövas men endast på läkares rekommendation. Annars, följ instruktionerna på boxen och gå vidare med en tablett om dagen.


Försiktighetsåtgärder

 

            Även om dessa kosttillskott är naturliga och riskerna för biverkningar är mycket låga, ha alltid i åtanke att om man blandar Testosteron Booster med alkohol eller andra manliga preparat kan detta orsaka oönskade effekter. Även, om produkten används kaotiskt och utan en minimal vägledning från din läkare eller anvisningarna, kan detta leda till vissa biverkningar och sämre resultat.

 

Kontraindikationer

 

            Använd aldrig Testosteron Booster om du är gravid kvinna eller om du är yngre än 18 år gammal. Om du lider av hjärtproblem eller problem med levern, rådgör med din läkare innan du tar något piller. Dessa örter produkter är naturliga, men inte 100% säkra från att interagera med andra preparat eller hälsoproblem. Medicinska riktlinjer är obligatoriska och att sluta använda produkten vid biverkningar likaså


Eventuella biverkningar

 

            Bland de möjliga biverkningarna som Testosterone Booster kan orsaka, så hittar vi huvudvärk, illamående, yrsel och lättare former av kräkningar. Sådana biverkningar är för närvarande i mycket sällsynta fall och främst hos användare som inte tog piller på ett ordentligt sätt. Om något av dessa symtom inträffar på en daglig basis, sluta använda Testosterone Booster och sök medicinsk rådgivning.


En missad dos

 

            Eftersom Testosterone Booster är en manlighetsförstärkare, kommer en missad dos ha liten effekt till ditt normala tillstånd, och ger inget avbrott i processen på grund av de långvariga effekterna. Om du missar en dos, ta helt enkelt och hoppa över den och fortsätt med nästa när det är dags.

 

Överdos

 

            I det fall du tog mer än maximal dos av 2 tabletter av Testosterone Booster per dag, kan tecken på överdos visas. Muskeltrötthet, ökat illamående och eventuellt kräkningar. Detta är de tecken som kommer att berätta för dig att söka medicinsk hjälp och behandling vid sådana oönskade händelser.

 

Förvaring

 

            Det är bäst att hålla Testosterone Booster på svala och torra platser, och ifrån extremt solljus eller fukt. Håll borta från barn och djur och se till att tabletterna förvaras i sin ursprungliga box med instruktionerna alltid är synlig. Förvara aldrig produkter vid högre temperaturer än 25 grader Celsius.

 

Avtal
           Alla produkter som presenteras på denna sida är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Tveka inte att rådfråga din läkare vård innan du tar något kosttillskott.