Virility Patch RX
Virility Patch RX
För alla män som söker en manlighetsförstärkare av kvalité baserad på växter och 100% gjord av vitamin och örtingredienser, är Virility Patch Rx det säkraste alternativet för ökad erektion, långvarig effekt under samlag och starkare orgasmer. En produkt för män som står som en av de bästa produkter för manliga förbättring på marknaden som inte kräver något recept. Huvudingredienserna är Ginseng, Gotu Kola, Damiana, Mentol och Fo-Ti.
Förpackning
Pris
Per Packs
Du Sparar
10 patches x 1 pack
kr360.50
kr360.50
kr0.00
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
10 patches x 2 packs
kr656.37
kr328.14
kr64.72
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
10 patches x 3 packs
kr896.76
kr298.92
kr184.73
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
Produktbeskrivning

Vanlig användning

 

            Virility Patch Rx är en produkt avsedd för att öka penisstorlek och den sexuella njutningen och det används ofta av män som söker bättre prestanda i sängen, men också för män med bakgrund av erektionsproblem. Känd för att ge snabba effekter på alla typer av användare, och används i allmänt av miljontals män över hela världen. Produkten är mycket enkel att använda jämfört med andra liknande produkter, mycket säkrare än andra metoder för att öka penisstorlek och helt naturliga ingredienser vilket innebär att plåstret fungerar på vilken typ av användare utan någon större risk.

 

Dosering och beskrivning

 

            Använd plåstret på huden i max tre dagar. Plåstret ska appliceras på en ren kroppsyta, inte på ansiktet eller på könsorganen. De naturliga ingredienserna i plåstret kommer att öka blodflödet till din penis, ökar dess storlek och naturliga erektion med upp till 20%. Vid sidan av den ökade storleken på penis, och andra naturliga ingredienser i plåstret kommer det att ge en boost av energi under samlag.

 

Försiktighetsåtgärder

           

            Håll ansiktet och underlivet säkert borta från plåstret då produkten är utformad för delar av kroppen där huden är tjock nog för ingredienser att ta sig in i blodflödet på ett måttligt sätt. Se till att områder där plåstret ska appliceras är rent och torrt. Varje plåster bör bäras under högst en tre-dagars cykel.

 

Kontraindikationer

 

            Missbruka inte alkohol när plåstret är på, och håll dig borta från andra centralstimulerande preparat som kan störa plåstrets naturlig effekt. Om du lider av hjärtproblem, är det bäst att rådgöra med din läkare innan du använder Virility Patch RX. Eftersom det är en naturligt preparat för manlig förbättring, där blodflödet ökar till din penis för att få den att se större ut, bör användare som lider av olika blodtrycksproblem undvika att använda denna produkt.

 

Eventuella biverkningar

 

            Även om det inte finns kända biverkningar som en följd av att använda Virility Patch RX, kan vissa former av allergi eller lokal irritation uppstå om du lider av känslig hud eller atopisk hudsjukdom. Läs instruktionerna noggrant och tveka inte att söka medicinsk rådgivning för att få en bättre förståelse för hur Virility Patch fungerar.

 

En missad dos

 

            Eftersom Virility Patch RX är en manlig förbättrings produkt i form av ett plåster som kan användas och lämnas på huden i högst tre dagar, finns det ingen anledning att tala om en missad dos. Eftersom det är ett naturläkemedel för att öka penis storlek och sexuell njutning och inte en behandling för någon typ av problem, spelar missade doser inte en större roll.

 

Överdos

 

            När det gäller överdosering, är Virility Patch RX känd för att vara säker och pålitlig med liten eller ingen risk för en dos. Dock, att sätta mer än ett plåster för att öka effekten, kan leda till oönskade allergier eller eventuellt illamående. Att tillämpa mer än ett plåster kommer inte att leda till en bättre effekt eller snabbare resultat, men det kommer att öka risken för totalt misslyckande i att nå önskat resultat och en eventuell överdosering.

 

Förvaring

 

            Det är bäst att hålla Virility Patch RX i sval och torr plats förseglad i den ursprungliga lådan och vid temperaturer som inte är större än 25 grader Celsius. Håll borta från barn eller husdjur och använd aldrig ett plåste som är öppnat eller oförseglat. Plåster som har gått ska heller INTE användas. Kassera de använda plåsterna i papperskorgen och kasta aldrig i rent vatten eller toaletter.

 

Avtal
            

           Alla produkter som presenteras på denna sida är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Tveka inte att rådfråga din läkare vård innan du tar något kosttillskott.