Virility Pills
Virility pills
Ses som en av de mest kända piller för manlig förbättring med en formula som är mycket uppskattat av miljontals användare över hela världen, Virility pills är gjorda för att förändra sättet på vilket du använder din energi till mer framgångsrika ändamål och med bättre resultat. Baserat på en växtbaserade formel, kommer dessa att ge maximal styrka för män och längre, mycket mer intensiva erektioner. Denna produkt är den perfekta lösningen för en längre, fylligare penis och större penis, samt bättre sexuell aktivitet. En produkt som är enkel att använda och som kommer att svara på alla dina frågor vad gäller män, manlighet och sexuella förbättring.
Förpackning
Pris
Per Flaskor
Du Sparar
60 caps x 1 flaska
kr490.17
kr490.17
kr0.00
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
60 caps x 2 flaskor
kr905.01
kr452.46
kr75.43
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
60 caps x 3 flaskor
kr1 225.57
kr408.52
kr244.94
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
Produktbeskrivning

Vanlig användning

            Rekommenderas av läkare på grund av dess fullständiga formeln av växtbaserade föreningar, Virility pills används ofta av män för att behandla eller förbättra deras erektionsproblem som orsakas av en mängd olika faktorer såsom stress, ålder, eller av naturliga orsaker, etc.

            Full av naturliga libido förstärkare och afrodisiaka som har varit känt för att förbättra sexuell prestanda i tiotals år, kommer dessa kommer att ge bästa resultat på en mycket kort tid. Ett naturligt manligt tillägg som hjälper män att förbättra sin sexuella prestanda genom att öka storleken på penis, vilket ger dem längre erektioner och bättre resultat i sängen.
           

Dosering och beskrivning

            Innan du börjar att ta Virility pills dagligen, se till att du alltid har din läkares tillstånd och rekommendation att göra så. Det är vanligt för många patienter att helt enkelt ta dessa piller av egen vilja, utan en fast rekommendation från en specialiserad läkare. Sådana handlingar kan leda till oönskade biverkningar som lätt kan undvikas om användaren söker recept och försiktighet före de tar dessa piller. Den normala dosen för en normal person, är en kapsel tre gånger per dag. Bäst är att ta dem under din måltid eller efter. Det är alltid bäst att hålla sig till denna genomsnittliga dosen om inte din läkare säger något annat.

 

Försiktighetsåtgärder

            Tänk på att en professionell rådgivning från din läkare är den bästa lösningen för att ta reda på om Virility pills passar dina behov eller inte. I vissa fall, främst på personer som lider av diabetes eller njursjukdomar, kan denna typ av manliga förbättringspiller ge vissa biverkningar. Även om det är en naturläkemedel-baserad produkt, kanske den inte är lämplig för alla personer.

 

Kontraindikationer

            En sådan här typ av manliga förbättringsprodukt ska inte användas av kvinnor, särskilt gravida kvinnor och bör under inga omständigheter användas av barn yngre än 15 år gamla. Även om det mest är naturligt med mycket effektiva växtbaserade substanser, kan det ge allvarliga hjärtproblem om det används av personer med sådana problem.

 

Eventuella biverkningar

            Det finns föga kända biverkningar av Virility pills på grund av örtnaturen som erbjuder ett naturligt botemedel mot erektila problem. Dock, i vissa fall, har mindre än 5% av användarna, upplevt kortare illamående, kräkningar eller huvudvärk under en begränsad tid.

 

En missad dos

            En missad dos betyder inte att användaren ska ta en dubbel dos med nästa period som är näst dag. Om du missar en dos, ta helt enkelt och hoppa över och vänta till nästa period kommer, och fortsätt som vanligt. För personer som inte har erektil dysfunktion, men problem med ordentlig erektion, tillämpas inte samma princip vid missad dos, då de kan använda dessa piller enbart när det behövs.

 

Överdos

            I händelse av en överdos, kontakta läkare direkt och försök att sänka risken för en leverförgiftning genom att dricka vätska.

 

Förvaring

            Förvara produkten i dess ursprungliga box/låda, och håll alltid borta från räckhåll för barn och djur. Förvara på en sval och torr plats, borta från extrem värme eller hög fuktighet.

Avtal
           Alla produkter som presenteras på denna sida är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Tveka inte att rådfråga din läkare vård innan du tar något kosttillskott.