Volume Pills
Volume Pills
Med ny och förbättrad formula och främst gjord av örter, är Volym Piller känd för att erbjuda några av de bästa resultaten för män när behöver öka volymen av sperma eller intensifiera sin orgasm under samlag. Även om det inte är en manlig förbättringsprodukt, är den känd för att även hjälpa för större och långvariga erektioner.
Förpackning
Pris
Per Flaskor
Du Sparar
60 caps x 1 flaska
kr1 583.83
kr1 583.83
kr0.00
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
60 caps x 2 flaskor
kr3 028.00
kr1 514.05
kr139.57
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
+ Gratis standard airmail leverans
60 caps x 3 flaskor
kr4 192.65
kr1 397.58
kr558.75
Köp Nu
Nästa order 10% rabatt
+ Gratis standard airmail leverans
Produktbeskrivning

Vanlig användning

 

            Volume Pills är en specialdesignad produkt för att förbättra hälsan hos det manliga reproduktiva systemet. Pillerna är helt gjorda av naturliga råvaror, örter och afrodisiaka tänkt att optimera prestanda och fysisk storlek på penis. Används vanligen av män med lätta till medelsvåra erektil problem, mycket effektiv och tillförlitlig. Kan användas av andra grupper av män, och resultaten kommer att vara densamma vad gäller prestanda.

 

Dosering och beskrivning

 

            Den dagliga dosen för Volume piller är 2 tabletter dagligen med vatten. Eftersom det är ett tillskott kräver det inte särskild förvaltning eller fasta tider för att göra det på. Även om den normala och vanliga dosen är bestämd av tillverkaren, kan det i vissa fall variera. Sök medicinsk hjälp om du är osäker på vilken dos du ska ta och prata alltid med din läkare för något typ av problem när det gäller behandling. När det behövs, kan en användare öka dosen för att nå önskad effekt men aldrig överstiga 6 tabletter per dag. För bästa resultat, rekommenderas användaren att avstå från någon typ av onani.


Försiktighetsåtgärder

 

            Sök medicinsk rådgivning och hjälp om du märker någon typ av förändring i din hälsa efter att du har tagit Volume Piller. Även om det är ett naturlig tillskott som görs helt och hållet på naturliga råvaror och örter, kan en del biverkningar förekomma hos mindre än 5% av användarna. Blanda inte med alkohol eller andra preparat och administrera inte till användare som är yngre än 18 år.

 

Kontraindikationer

           

            Volume Piller ska inte användas av gravida kvinnor eller barn och aldrig i kombination med alkohol eller andra former av växtmaterial. Om du genomgår andra behandlingar, särskilt för hjärtsjukdomar, se till att rådfråga din läkare för ytterligare vägledning. Det är mycket viktigt att ha din läkares tillstånd innan du tar Volume Piller. Blanda aldrig Volume Piller med andra liknande manlighets kosttillskott.


Eventuella biverkningar

 

            Även om produkten är naturlig och mycket tillförlitlig för alla typer av användare, kan lättare former av biverkningar uppstå om tabletter används felaktigt eller utan kunskap om dosering. Hos mindre än 5% av användarna, har tecken av illamående, yrsel, lätt huvudvärk och kräkning rapporterats. Sök medicinsk hjälp om någon av dessa biverkningar skulle bli intensiva eller svåra.


En missad dos

 

            Om du missat en dos av Volume Piller betyder inte det att du måste ta en dubbel dos nästa gång. Ta helt enkelt och hoppa över den missade och fortsätt med nästa när det är dags. Det är mycket viktigt att hålla minst 4 timmar mellanrum mellan användningen för att hålla samma effekt hela tiden. En missad dos kommer bara att sakta ner processen, men det kommer inte att påverka resultatet.

 

Överdos

 

            Om du tar mer än 6 tabletter av Volume Piller en dag, kan en överdos uppstå och medellång och allvarliga biverkningar kan interagera med ditt vanliga tillstånd. Även om det är en liten risk för överdos för att få fram sådana biverkningar, ta och uppsök en läkare omedelbart om du tar mer än den maximala dosen och om du känner dig sjuk.

 

Förvaring

 

            Precis som med någon typ av tabletter, måste Volume Piller förvaras i sin ursprungliga box, på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn och djur. Extrem värme eller hög fuktighet kan skada produkten så håll därför den borta från fukt och fuktiga platser samt från direkt solljus eller andra värmekällor.

 

Avtal
           Alla produkter som presenteras på denna sida är inte avsedda att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Tveka inte att rådfråga din läkare vård innan du tar något kosttillskott.